Er op uit TipsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Festivals, wandelingen, en zelfs protesten: de leukste evenementen van dit weekend

Racident Oldtimer Tour

Op zondag 24 juni wordt de 26ste editie van de Racident Oldtimer Tour verreden. Al meer dan 25 jaar toeren oldtimers en youngtimers door het Overijsselse landschap. Een traditie die niet meer weg te denken is uit Zwolle.

Meer informatie.

Landelijk protest Vliegveld Lelystad in Zwolle

Op 23 juni gaan mensen in vijf verschillende steden tegelijk de straat op als protest tegen luchtvaartgroei. Bij het protest roepen ze overheid op om de alsmaar groeiende luchtvaart te stoppen en te investeren in alternatieven.

Meer informatie.

AsRENdorp

De AsRENdorp wordt ieder jaar gelopen op de laatste zondag van juni. Dit jaar zal dat zijn op zondag 24 juni 2018, het betreft de vijfde editie van het gezelligste hardloopevenement van Zwolle.

Meer informatie.

Wandelfestival bewegen

Op zaterdag 23 juni vindt het Wandelfestival plaats in Zwolle. Een festival om je te laten inspireren en informeren over alle vrolijke, diepzinnige, stille, creatieve manieren van wandelen. Met lezingen, voorstellingen, workshops, wandelingen en een informatiemarkt in de inspirerende omgeving van het Dominicanenklooster.

Meer informatie.

Maple Festival Creatieve Coöperatie

Op zaterdag 23 juni organiseert de Creatieve Coöperatie de eerste editie van het Maple Festival. Ondernemers uit de creatieve industrie zetten hun deuren open voor publiek en laten zien wat zij doen. Buiten geniet je van een hapje en drankje tijdens optredens van o.a. Aïrto en Aquarii.

Meer informatie.

    Gerelateerde artikelen

    Back to top button