Geo data design opleiding

Datum

nov 17 2023
Expired!

Tijd

15:00 - 20:00

Vrijdag 17 november open dag mbo Zone.college

Kennismaken met groene beroepen, informatie krijgen over opleidingen, in gesprek gaan met docenten en studenten en enthousiast worden! Dat zijn de ingrediënten van de open dag mbo van Zone.college in Zwolle op vrijdag 17 november 2023 van 15.00 tot 20.00 uur. Aanmelden voor de open dag kan via het aanmeldformulier op de website.

Potentiële studenten en hun ouders kunnen, tijdens de open dag, de school en verschillende groene opleidingen verkennen. Docenten en studenten staan klaar om de mbo-opleidingen die Zone.college aanbiedt te presenteren en vragen te beantwoorden. Daarnaast worden er workshops en demonstraties gegeven.

Praktijk centraal

Bij Zone.college staat leren in de praktijk centraal. Studenten werken vanaf het begin van de opleiding aan beroepsopdrachten, die worden uitgevoerd in én voor de beroepspraktijk. Tijdens de lessen op school en op verschillende praktijklocaties doen studenten kennis en ervaring op en ontwikkelen ze hun vaardigheden.

Goede werkgelegenheid

Met een diploma mbo-groen op zak hebben studenten veel mogelijkheden. De groene sector biedt namelijk verschillende banen, op diverse niveaus en in allerlei branches.

In Zwolle biedt Zone.college deze opleidingen aan

Bos- & natuurbeheer
Paardenhouderij & -sport
Dierenartsassistent paraveterinair
Instructeur paardensport
Dierverzorging
Sportvisserij & waterbeheer
Geo, data & design
Teelt & technologie
Green design
Tuin & landschap
Groene retail
Voeding & technologie
Groen, grond & infra
Food & lifestyle
Hoefsmid
Wildlife

De toekomst groen kleuren

Er spelen belangrijke maatschappelijke vraagstukken op het gebied van natuur, klimaat, energie, dieren, voeding en leefbaarheid. Dit vraagt om goed opgeleide mensen, innovatieve technieken en nieuwe kennis. Voor toekomstige studenten die hun beste binnenste buiten willen halen, organiseert Zone.college deze open dag.

Open dag mbo Zone.college Zwolle

17 november van 15.00 tot 20.00 uur | Koggelaan 7, Zwolle | Aanmelden via website

The event is finished.

Back to top button