Tuinconcert met ‘Nathalíe’ op Landgoed de Horte Dalfsen

De Zwolse zangeres/contrabassiste Nathalie Schaap is de winnaar van de Cultuurtalentprijs Overijssel 2022 en speelt op 2 oktober met haar nieuwe band ‘Nathalíe’ op landgoed ‘De Horte’ in Dalfsen. Het tuinconcert wordt gehouden in samenwerking met iGNITE! Music Agency. De klanken van de akoestische instrumenten en natuurlijk zang komen samen met de geluiden van de natuur en met het landgoed als bijzonder decor.

Nathalie geeft 2 concerten waarvan haar 1e start om 13:30 uur en het 2e concert om 15.30. De concerten duren ongeveer een uur. Na het concert is er gelegenheid om onder het genot van een kop koffie of thee na te praten met Natalie en de andere bandleden. Meld je snel aan!

Furore

Nathalie Schaap maakte, ondanks haar jonge leeftijd, furore op vele podia in binnen-en buitenland met haar eigen muziek en bands (waaronder Cousin Hatfield) en als bandlid voor onder andere Douwe Bob, Bertolf, de Beets Brothers en vele anderen, maar ook is ze mede-initiatiefnemer van het Common Ground Festival in Zwolle. Op 19 september ontvangt ze, tijdens een bijzonder event, de Cultuurtalentprijs Overijssel 2022.

Aanmelden

Meld je van te voren aan via de website www.landschapoverijssel.nl/activiteiten. Er is plaats voor maximaal 50 personen per concert.

Biografie: Nathalíe

Stel je een wereld voor waarin pop, roots, jazz en klassiek samenkomen in songs die ‘easy on the ears’ maar tegelijk ook avontuurlijk zijn. Gespeeld door jong professionele musici met internationale podiumervaring. Dat is NATHALÍE. Nathalie, frontvrouw van de band: “Wij werken met Nathalíe vol energie en passie aan het brengen van een frisse nieuwe sound, geïnspireerd door onze all-time heroes.”

Kosten

De kosten zijn € 15,00 per persoon. Wie donateur is van Landschap Overijssel (+ gezinsleden op hetzelfde adres) of van één van de andere 12 Landschappen, kan op vertoon van de donateurspas voor € 12,50 mee.

Ben je nog geen donateur?

Donateur worden is een prachtige manier om het werk van Landschap Overijssel te steunen. En het is belangrijk, want hoe meer mensen betrokken zijn bij het prachtige Overijsselse landschap, hoe beter zij het kan beschermen. Donateur worden kan al vanaf €24,- per jaar. Voor meer informatie https://www.landschapoverijssel.nl/financiele-steun/word-donateur

90 jaar!

Landschap Overijssel is jarig! Al 90 jaar beschermen, ontwikkelen en beheren wij de bijzondere natuur en het streekeigen landschap in Overijssel. Dat doen we niet alleen maar samen met duizenden donateurs, vrijwilligers, grondeigenaren en met hulp van bedrijfsvrienden, Nationale Postcode Loterij en provincie Overijssel. Onze 90ste verjaardag vieren we graag samen met jou. Benieuwd hoe? Kijk op landschapoverijssel.nl/90jaar voor alle activiteiten.

The event is finished.

Back to top button