Datum

jun 26 2022
Expired!

Tijd

15:00 - 21:00

Speciaalbierfestival in Assendorp

Zwolle – Nog nooit heeft speciaalbier zo in de belangstelling gestaan als de afgelopen jaren. Brouwerijen (brouwerijtjes) zijn als paddestoelen uit de grond geschoten, en Assendorp heeft zich daarin niet onbetuigd gelaten. De twee brouwerijen in onze wijk hebben de handen ineengeslagen met een vierledig gezamenlijk doel:
1 gezelligheid
2 plezier
3 ongedwongenheid
4 genieten

Axes Castellum kloosterbier, en Vrije Brouwerij Den Duiyk zijn beiden ‘in’ voor alle 4 genoemde factoren. Bij beiden zijn deze factoren prominent, en daarom zijn beiden zo eensgezind… Niets moet, en alles mag. De brouwers beloven een uitgebreid assortiment biersoorten te presenteren; van knisperende Weizen tot knetterende Quadrupel!

Kom jezelf daarom overtuigen van hun bierkwaliteit op dit eerste Assendorper Speciaalbierfestival.

Restaurants Meli Melo, De Nieuwe Keuken en de WijKeuken hebben alle drie in Assendorp hun roots, en geven acte de présence met heerlijke hapjes. Een variëteit aan lekkers wordt u voorgeschoteld in kleine porties zodat je lekker van alles kunt uitproberen. Het evenement start direct ná de AsRendorp op zondagmiddag 26 juni, om 15:00 uur (tot 21:00uur). Het festival is vrij toegankelijk. Koop ter plekke de speciale festival munten voor consumpties en hap.
Proef, Beleef en Ervaar…

The event is finished.

Back to top button