Open dag Dans en Creatief

Er komt een heerlijk feest aan op zondag 11 september met dans, theater, tekenen & schilderen en een hoop andere creativiteit en gezelligheid. Tussen 13 en 17 uur kan iedereen bij Stichting Dans en Creatief Centrum Zwolle geheel vrijblijvend binnen wandelen om zich te laten onderdompelen in een sfeervolle omgeving dat één en al creativiteit uitstraalt.

Die dag kan de geïnteresseerde vast proeven aan diverse workshops dans en theater, is er een open schildersatelier, kan men meehelpen de tuin van nog meer kleur te voorzien door Bohemian stocks en Happy stones te maken, is er een Tikibar met allerlei lekkers. Ook kun je komen chillen in de hangmat op het ministrand. Kortom: de ideale gelegenheid om zonder aanmelden kennis te maken met de locatie, docenten en sfeer van Dans & Creatief.

Geen tijd deze dag of wil je graag een kijkje nemen tijdens een reguliere les? Ook dat is mogelijk! Dan wel graag eventjes aanmelden via de site (hier is ook meer informatie te vinden over de open dag): www.danscreatief.nl

The event is finished.

Back to top button