Datum

okt 08 2023
Expired!

Tijd

14:00 - 16:00

Muziek aan het plein Assendorp

Muziek aan het Plein
8 oktober
14-16u
Gratis, al worden donaties gewaardeerd.
Assendorperplein 1
Zwolle

Reggae/hip hop én Nederlandstalige muziek met hints naar Balkan en ska: het zondagmiddagconcert Muziek aan het Plein in Assendorp gaat weer plaatsvinden. Kom je ook naar Vetschiller en Roots Rising op 8 oktober? Enne… natuurlijk kom je voor deze twee bands naar het plein. Maar extra mooi meegenomen is de buurtsfeer in de Zwolse wijk waar de meeste creatieven en kunstenaars wonen: Assendorp.

Vetschiller

Vetschiller maakt zijn eigen muziek, in z’n moerstaal, met teksten die het beluisteren waard zijn. Hun muziek is dansbaar en vrolijk, soms met een randje Balkan of ska, maar nodigt ook uit tot genietend luisteren. Vetschiller heeft een zwak voor film en theater. Een optreden van Vetschiller is dan ook meestal meer dan een concert. Even afwachten of deze band ook in Assendorp met beeld werkt, maar wat ze ook gaan doen: de feeststemming brengen ze zeker weten mee. En al hun snaarinstrumenten, inclusief viool, en zang natuurlijk.

Roots Rising

Roots Rising is beschouwd als één van de meest explosieve live Reggae/ Hip Hop sensaties uit Oost Nederland. Sinds 2014 tourt de band door Nederland en Europa met een unieke mix van Reggae, Hip Hop & Latin music. Bombastische blazers, 3 stemmige vocalen en vlijmscherpe raps op een stuwende ritmische backbone. “Peace, Love, Unity & Having Fun” is het credo en deze boodschap is duidelijk voelbaar.

Vrijwilligers

Muziek aan het Plein is immer op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die willen bijdragen aan het succes van het evenement. Wil je deel uitmaken van dit geweldige muziekfeest en deel uitmaken van het team dat alles vlot laat verlopen? Meld je dan aan als vrijwilliger en help mee om Muziek aan het Plein tot een groot succes te maken! Aanmelden kan via Instagram, Facebook en per e-mail op; muziekaanhetplein@assendorperzaken.nl

Muziek aan het Plein is op het Assendorperplein. Verwacht een middag vol ontmoeting en live muziek op het leukste plein van Zwolle. Heb vast wat voorpret via de posts op onze facebookpagina, dan zien we je graag- opgewarmd en al- in Assendorp.

Facebook: www.facebook.com/muziekaanhetplein
Instagram: @mahp_assendorp

The event is finished.

Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren