Foto: Cibap

Datum

apr 25 2023
Expired!

Tijd

19:00 - 21:30

Meubelmakers showen eindwerken tijdens expositie

‘Het bedrijfsleven staat te springen om creatieve professionals’

De ontwerpfabriek van Cibap Next, opleider in creatief denken en doen, wordt op dinsdag 25 april omgetoverd tot heuse expositieruimte. Deelnemers aan de training meubelmaken exposeren die avond hun meubels. Tevens vindt de certificaatuitreiking plaats en is er ruimte om te netwerken tijdens een hapje en drankje.

Expositie meubelmaken

Meubelmaken is een ambacht waarbinnen veel branches werk in te vinden is. De meubelmakers van deze lichting zijn klaargestoomd om als startende meubelmaker aan de slag te gaan. De eindwerken zijn op dinsdag 25 april van 19.00-21.30 uur bij Cibap vakschool voor vormgeving aan de Nijverheidstraat 11 in Zwolle te bekijken tijdens de expositie meubelmaken. Als bedrijf, geïnteresseerde of meubelmaker in spé deze expositie bijwonen? Dat kan. Meld je aan via www.cibapnext.nl/expo-meubelmaken/.

Vraag naar creatieve denkers en doeners

Jeanine van Dalen, teammanager bij Cibap Next:
‘Bij Cibap Next scholen we in creatief denken én doen. We zien dat juist de combinatie tussen deze twee facetten zorgt voor een nieuwe generatie creatieve professionals waar het bedrijfsleven om staat te springen. Ondertussen zijn we in samenwerking met het bedrijfsleven bezig met de ontwikkeling van nieuwe trainingen in moderne ambachten. Denk hierbij aan duurzaam meubelstofferen en een training meubelmaken voor gevorderden.’

The event is finished.

Back to top button