Kleurfactor houdt online open dagen

Op woensdag 14 en donderdag 15 december houdt Kleurfactor uit Zwolle online open dagen: de Colorful Days. “Ik help vrouwen bij hun persoonlijke ontwikkeling en creatieve ondernemers bij hun personal branding”, vertelt Eline Bijzet van Kleurfactor. “Daarbij maak ik gebruik van de Persoonlijke Kracht-methodiek, die je laat zien wat jouw persoonlijke kracht is. Daarbij hoort ook een op jou afgestemd kleurenpalet. Vandaar de Colorful Days: ik laat je graag zien hoe jij krachtig én kleurrijk in het leven kunt staan.”

Tijdens de Colorful Days kunnen vrouwen kennismaken met Eline en zich laten informeren over de trajecten die Kleurfactor aanbiedt. “De trajecten helpen vrouwen om het mooiste en beste in zichzelf te herontdekken en ruimte te geven”, legt Eline uit. De Zwolse ondernemer ziet om zich heen dat veel vrouwen door veel drukte en stress – of door veranderingen in hun leven – het gevoel hebben dat ze zichzelf kwijtgeraakt zijn. “Dan heb je het gevoel dat je niet meer weet wat je wilt of wie je écht bent. Tegelijkertijd heb je het gevoel dat er meer in je zit, maar het komt er niet uit.”

Meer genieten

Voor vrouwen die dit herkennen zijn de online open dagen van Kleurfactor bedoeld, verklaart Eline. “Je kunt contact met mij opnemen voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek op 14 of 15 december. Wil jij jezelf verder ontwikkelen maar heb je geen idee in welke richting je het moet zoeken? Ben je bang om verkeerde keuzes te maken? Stuur mij dan een mailtje. Ik vertel je graag hoe een Persoonlijke Kracht-traject jou kan helpen.” Door de trajecten ga je weer de keuzes maken die bij jou passen en daardoor ga je steeds meer doen wat je het liefste doet, stelt Eline. “Dat leidt ertoe dat je meer geniet van de dingen die je doet.”

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor de Colorful Days van Kleurfactor door een mailtje te sturen naar: info@kleurfactor.nl. Je geeft je op voor een online gesprek van maximaal een halfuur. Wees er snel bij want vol is vol.

Meer informatie over Kleurfactor is te vinden op: www.kleurfactor.nl.

The event is finished.

Back to top button