Jubileumconcert Smartlappenkoor; Vluchten Kan Niet Meer! 

Zwolle – Op zaterdag 18 juni vindt er in Assendorp een feestelijke avond plaats in Wijkcentrum de Enk in Assendorp. Deze avond viert het Zwolse Smartlappenkoor VKNM (Vluchten Kan Niet  Meer) haar 10/12 jarig jubileum. Twaalf jaar geleden is het koor opgericht maar vanwege corona konden wij het jubileum niet eerder vieren. Maar nu dus wel en het wordt een spektakel!

Het feest van 18 juni staat in het teken van Reizen rondom de Wereld. Met de titel: “Vluchten Gaan Niet Meer” verwijst VKNM naar die nare periode van corona waarin we elkaar niet konden ontmoeten. Maar op deze feestavond kan het weer. Dus neemt het 52 koppig koor het publiek allereerst mee naar de Jordaan. Dan reizen we verder naar Spanje, Mexico en naar het strand van Marseille. Om via Italië terug te reizen naar Arnemuiden en de Zuiderzee.   En natuurlijk eindigt onze reis in ons mooie Zwolle waar we ons echt thuis voelen!!

Het concert brengt mensen uit de stad bij elkaar en het levenslied zal jong en oud verbinden! Een ode aan de stad Zwolle en een ode aan het levenslied! Centraal staat de gezelligheid maar ook zeker zullen de smartlappen menig traantje en een glimlach bij het publiek teweegbrengen.

Naast de bekende en mss minder bekende smartlappen vindt er in de pauze een verloting plaats. Ook nodigen wij een aantal Zwolse eregasten uit. De avond start om 19.00 uur buiten op het prachtige Assendorperplein met een Draaiorgel. Om 19.30 uur gaan de deuren van Wijkcentrum de Enk open en om 20.00 begint het concert. De toegang is gratis!

The event is finished.

Back to top button