Datum

nov 17 2023
Expired!

Jonge muziektheatermakers experimenteren volop tijdens SPRUIT in het Papenstraattheater

Zwolle – In de derde week van november houdt KASKO voor de negende keer SPRUIT: een experimentele maakweek voor de jonge muziektheatermakers van KASKO op een bijzondere locatie in Zwolle. Met het succesvolle concept speelt KASKO in op de wens van theatermakers om nieuwe ideeën te kunnen uitproberen voor publiek Het resultaat presenteren de makers op vrijdag 17 november om 16:00 en 19:30 uur in Schouwburg Odeon. De gratis kaarten zijn te reserveren via www.zwolsetheaters.nl

Verassende presentatie door in Schouwburg Odeon

De makers van KASKO krijgen een week de tijd om te experimenteren in Schouwburg Odeon. De makers dagen elkaar uit om uit hun comfortzone te stappen. In wisselende samenstellingen tonen de makers performances en experimenten. Het belooft een persoonlijk en verassend programma te worden: een ode aan het experiment en het zelf maken.

Over KASKO

KASKO (opgericht als Kameroperahuis in 2007) is een landelijke ontwikkelplek voor muziektheater, opererend vanuit Zwolle. KASKO begeleidt jonge professionele schrijvers, componisten, regisseurs, musici en vormgevers. Binnen een meerjarig talentontwikkelingstraject daagt ze professionele muziektheatermakers uit om hun talent zo breed mogelijk in te zetten in de samenleving. In steeds wisselende samenstellingen werken de makers aan eigentijdse producties en projecten.

SPRUIT 2023
Wanneer: vrijdag 17 november
Tijden: 16.00 + 19.30 uur
Locatie: Het Papenstraattheater, Blijmarkt 25 in Zwolle

The event is finished.

Back to top button