Fysiek Spoorcafé over Willemskwartier op 30 maart

Zwolle – Het is weer hoog tijd voor een fysiek Spoorcafé! En die komt er dan ook, namelijk op woensdagavond 30 maart van 19.30 tot 21.00 uur. Deze keer staat het café in het teken van de nieuwste ontwikkelingen in het Willemskwartier. Alle Zwollenaren en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom om zich te laten informeren, mee te denken en praten, en vragen te stellen.

Het Willemskwartier is een van de deelgebieden van de Spoorzone. Het ligt tussen de IJsselallee, Willemsvaart, de spoorlijn naar Amersfoort en het Kamperlijntje. De partijen in het Willemskwartier (de woningcorporaties deltaWonen en SWZ, VanWonen, ontwikkelaars Bemog Projektontwikkeling, de partijen HMO en VGBZ en gemeente Zwolle) hebben een visie om het gebied te ontwikkelen tot een fijne plek voor wonen, werken en ontspannen.

Hier vertellen de partijen graag meer over. Ze nodigen daarom alle Zwollenaren en andere geïnteresseerden uit bij Gerrit’s Tuin om hen mee te nemen in waar we nu staan, wat er de afgelopen periode is gebeurd en besproken. Ook leggen ze uit wat de vervolgstappen zijn, en horen hierover graag de mening van de aanwezigen.

Aanmelden voor de avond

Vanwege de catering weet de organisatie graag hoeveel mensen zij bij dit Spoorcafé kan verwachten. Aanmelden kan via www.zwolle.nl/spoorcafe.

Vragen inzenden

Vragen over de ontwikkelingen in het Willemskwartier kunnen nu al ingezonden worden. Dit kan tot uiterlijk zondag 27 maart via spoorcafe@zwolle.nl, onder vermelding van ‘Vragen Spoorcafé’. Tijdens het Spoorcafé zullen zo veel mogelijk van deze vragen beantwoord worden.

Praktische info op een rijtje

Wat: Spoorcafé over de ontwikkelingen in het Willemskwartier
Wanneer: woensdag 30 maart, van 19.30 tot 21.00 uur
Waar: Gerrit’s Tuin, Willemsvaart 21 (Zwolle)
Na aanmelding van harte welkom!

Meer info
Meer informatie over de avond volgt nog via de kanalen van de Spoorzone, waaronder de nieuwsservice, waarvoor men zich kan aanmelden via www.zwolle.nl/spoorzone.

Meer informatie over het Willemskwartier is te vinden op www.willemskwartierzwolle.nl

The event is finished.

Back to top button