Blue Hawks houdt open honkbaltraining voor kinderen

Zwolle – De Zwolse honkbal- en softbalvereniging Blue Hawks houdt woensdag 29 juni een speciale open training. Tijdens de Welcome Friends Dag kunnen kinderen van 6 tot en met 15 jaar op een bijzondere manier kennismaken met de sport. Ze hebben daarbij de mogelijkheid om een honkbaldiploma te verdienen.

Met de Welcome Friends Dag biedt Blue Hawks haar jeugdleden de mogelijkheid om een vriendje of vriendinnetje mee te nemen naar de training op Sportpark de Peterskamp aan de Bellinistraat in Zwolle. Maar de Zwolse vereniging wil ook alle andere kinderen de kans geven om mee te doen.

Onder begeleiding van enthousiaste coaches, met onder meer ervaring op het hoogste niveau, leren de deelnemers verschillende onderdelen van het honkbal. Zoals gooien, fielden, slaan en honklopen. Op het einde van de open training krijgen de kinderen de kans om een honkbaldiploma te verdienen. Ook krijgen alle deelnemers een klein presentje. Tussendoor krijgen ze iets lekkers te eten.

Meedoen is gratis

De training tijdens de Welcome Friends Dag wordt gegeven op een leuke en laagdrempelige manier, zodat ook de nieuwe kinderen makkelijk mee kunnen doen. Op die manier krijgt iedereen de kans om kennis te maken met honkbal en met Blue Hawks.

De training op woensdag 29 juni duurt van 18.00 tot uiterlijk 20.00 uur. Voor de jongere kinderen stopt de training al om 19.00 uur. Deelname aan de Welcome Friends Dag is gratis en geheel vrijblijvend. Aanmelden kan online op www.bluehawks.nl.

The event is finished.

Back to top button