Nieuws uit ZwollePolitiek & OpinieProvinciale Staten verkiezingen 2015Voorpagina

Uitslagenavond waterschapsverkiezingen Groot Salland op 19 maart

Op donderdagavond 19 maart maakt Waterschap Groot Salland de (voorlopige) uitslag van zijn waterschapsverkiezingen bekend. Alle geïnteresseerden zijn van harte welkom om deze uitslagenavond bij te wonen in het hoofdkantoor van het waterschap in Zwolle.

Op woensdag 18 maart 2015 worden de landelijke waterschapsverkiezingen gehouden. Inwoners uit het werkgebied van Groot Salland bepalen op deze dag welke partijen er in het algemeen bestuur van Waterschap Groot Salland komen. Op donderdagavond 19 maart presenteert het waterschap de voorlopige uitslag van deze verkiezingen. De definitieve uitslag wordt op maandag 23 maart om 10.00 uur door het Centraal Stembureau bekend gemaakt.

Uitnodiging

Iedereen die geïnteresseerd is in de uitslag van de waterschapsverkiezingen bij Groot Salland is van harte welkom om deze avond bij te wonen. Aanmelden is niet nodig. De deuren zijn open vanaf 19.30 uur, de avond begint om 20.00 uur.

Deelnemende partijen

Er doen zeven partijen mee aan de verkiezingen bij Groot Salland: Water Natuurlijk, CDA, ChristenUnie, Sallandse Gemeentebelangen, SGP, VVD en de Algemene Waterschapspartij. Alle informatie over de partijen, inclusief filmpjes van de lijsttrekkers en verkiezingsprogramma’s, is te vinden op www.wgs.nl/verkiezingen. Weet u nog niet op wie u wilt stemmen? Vul dan de stellingen op www.kieskompas.nl in om uw mening te vergelijken met die van de politieke partijen die deelnemen aan de waterschapsverkiezingen. De verkiezingen voor de waterschappen zijn tegelijk met de verkiezingen voor Provinciale Staten op 18 maart a.s.

Gerelateerde artikelen

Back to top button