EconomieNatuur & DuurzaamNieuws uit ZwolleVoorpagina

Lekkerbekkenmarkt: van ambachtelijke azijn tot zalige zalm

Elke 2e zaterdag van de maand wordt het Grote Kerkplein in Zwolle omgetoverd tot de zevende hemel voor smulpapen, beter bekend als de Lekkerbekkenmarkt. Nog geen half jaar na de start is deze maandelijkse markt al uitgegroeid tot een groot succes. Brood gemaakt van regionaal graan, boterige crêpes, zoutige kaas van lokale melk, worst van buffels, bier door ambachtsbrouwers en wijn om u tegen te zeggen: noem een ambachtelijk gemaakt product en het is er te vinden.

Naast ruim 30 kramen met allerlei lekkers, wordt op de Lekkerbekkenmarkt van zaterdag 14 maart de winnaar van de Valentijnwedstrijd bekend gemaakt. Bezoekers aan de februarimarkt werden uitgedaagd met producten van de markt het leukste, liefste of lekkerste gerecht voor hun Valentijn te maken. De winnaar krijgt nu uit handen van de organisatie een Lekkerbekken-goody-pakket.

De Lekkerbekkenmarkt is elke 2e zaterdag van de maand van 10.30-17.00 uur. Kijk voor meer informatie op lekkerbekkenmarkt.nl of facebook.com/lekkerbekkenmarkt.

 

 

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 038-2340777 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button