KabelkrantNieuws uit ZwollePolitiek & Opinie

Sharareh Azimi Nober beëdigd als raadslid VVD

Zwolle – Sharareh Azimi Nober (57) is op maandag 19 april 2021 beëdigd als raadslid voor VVD Zwolle. Zij neemt de zetel over van Thom van Campen die naar de Tweede Kamer is gegaan. Sharareh komt oorspronkelijk uit Iran en woont 32 jaar in Zwolle. Sharareh heeft twee dochters en is onlangs oma geworden van haar eerste kleinkind. Ze probeert het beste van de Nederlandse en Iranese cultuur aan hen door te geven. Zij heeft jarenlange ervaring in de kinderopvang en heeft een eigen horecazaak gehad.

Fractievoorzitter Johran Willegers: Sharareh is een bekende binnen onze partij en kan direct aan de slag. Zij is jarenlang actief geweest als steunfractielid, stond op de kieslijst van 2018 en we zijn ontzettend blij dat zij nu het raadslidmaatschap op zich wil nemen!

Sharareh is woordvoerder op de portefeuilles: Kunst en Cultuur, Evenementen en Toerisme, Ouderenbeleid en Participatiewet. In haar vrije tijd kookt ze graag, wandelt ze met de hond en drinkt ze graag koffie met vriendinnen in onze mooie binnenstad.

Gerelateerde artikelen

Back to top button