Nieuws uit ZwollePolitiek & OpinieProvinciale Staten verkiezingen 2015Video NieuwsVoorpagina

[VIDEO] Lijsttrekkers pitchen in 1,5 minuut standpunten voor Provinciale Staten Overijssel 2015!

Wil jij weten op welke partij je op 18 maart moet stemmen in Overijssel? Bekijk dan de pitches van de lijsttrekkers van de Overijsselse partijen ChristenUnie, PvdA, D66, VVD, SP, CDA en Lokaal Overijssel. [red. GroenLinks was verhindert tijdens debat]

Op 5 maart 2015 werd op Hogeschool Windesheim het Lijsttrekkersdebat georganiseerd door Windesheim in Dialoog en de JOVD Zwolle e.o.

Op deze middag gingen de ChristenUnie Overijssel, VVD Overijssel, CDA Overijssel, D66 Overijssel, PvdA Overijssel en SP Overijssel met elkaar in debat gaan over de toekomst van onze provincie en hun plannen. De middag werd geleid door Harold de Haan, chef redactie van De Stentor.

Er werd onder meer gedebatteerd over superprovincies en het wel of niet ophogen van subsidies voor kunst en cultuur als belangrijke factor voor een aantrekkelijk economisch vestigingsklimaat. Daarnaast kwam het onderwerp groen energie aan bod met de discussie over windmolens en het meer maatwerkgericht aanbieden van het openbaar vervoer.

Allemaal onderwerpen waar de meningen flink over uiteen liepen.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button