Voorpagina

De evenementen van dit weekend in Zwolle

Click door op de pijltjes voor alle 4 evenementen

De eerste Hoge Laarse MudRun

 

 

 

 

 

 

 

 

Zwolle – Op vrijdag 15 september 2017 vindt de eerste Hoge Laarse MudRun plaats op sportpark Het Hoge Laar in Zwolle. Een uitdagende familie MudRun over, door en langs 16 verschillende obstakels op en rondom Sportpark Het Hoge Laar. Klik hier voor het hele bericht.

Theatersport Toernooi van het Noorden

 

 

 

 

 

 

 

 

Zwolle – Kans op buikpijn van het lachen. Het weekend van 16 en 17 september zit vol verassingen. Tijdens het Theatersport Toernooi van het Noorden weet niemand, zelfs de acteurs niet, wat je te zien krijgt. Alles wordt geïmproviseerd. Lees hier meer!

 

 

‘Hallo Herfst’ bij Doepark Nooterhof

 

 

 

 

 

 

 

 

Zwolle – Zaterdag 16 september kunnen kinderen van 8 tot 12 jaar terecht bij Doepark Nooterhof. Samen met de Groendoeners van IVN Zwolle heeft het park de activiteit ‘Hallo Herfst’ georganiseerd. Het duurt van 14:00 tot 16:00. De kosten bedragen 2 euro per kind. Kijk hier voor het bericht.

Smaak van Zwolle

 

 

 

 

 

 

 

 

Zondag 17 september vindt er weer een Streekmarkt Smaak van Zwolle plaats in Doepark Nooterhof. Het is de inmiddels traditionele opening van het seizoen. De Smaak van Zwolle wordt georganiseerd door Doepark Nooterhof en Slow Food Zwolle. Lees hier meer.

    Gerelateerde artikelen

    Back to top button