Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Smaak van Zwolle

17 september 2017-11:00 - 17:00

Zwolle – Zondag 17 september vindt er weer een Streekmarkt Smaak van Zwolle plaats in Doepark Nooterhof. Het is de inmiddels traditionele opening van het seizoen. De Smaak van Zwolle wordt georganiseerd door Doepark Nooterhof en Slow Food Zwolle.

Aan de Streekmarkt Smaak van Zwolle nemen vijftig standhouders deel. Het gaat hierbij om producenten en leveranciers van streekproducten, gevestigd in een straal van circa 30 kilometer rond Zwolle. Dat maakt de Smaak van Zwolle dan ook met recht een markt van de streek.

Bezoekers aan de gratis toegankelijke markt kunnen proeven van allerlei producten uit de streek zoals kaas, bier, wijn, worst, groente, fruit, zoetwaren, mosterd, vlees en vleeswaren, vruchtensappen, paling, zoete en hartige lekkernijen en brood. De meeste producten zijn ook te koop. Verder staan er ook een aantal kramen met cadeauartikelen.

Ook Natuurmonumenten, het Wereld Natuurfonds, Unicef, de Stichting Milieuraad Zwolle, de Geologische Vereniging Zwolle, SlowFood Zwolle, Het Palet, Solar Live, IVN Afdeling Zwolle en InBalans zijn aanwezig met een kraam. Leden van de Zwolse Trekzakclub zorgen voor een muzikale noot.

Studenten van Landstede en leden van Natuurmonumenten verzorgen allerlei doe- en speelactiviteiten voor de allerkleinsten. Zo kunnen kinderen zich laten schminken en is er een springkussen. Daardoor kunnen ouders rustig de markt bezoeken.

De Streekmarkt is geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur. In verband met de beperkte parkeerruimte verzoekt de organisatie bezoekers zoveel mogelijk met de fiets te komen.

Locatie: Doepark Nooterhof, Goertjesweg 5, 8013 PA ZWOLLE

Gegevens

Datum:
17 september 2017
Tijd:
11:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Doepark Nooterhof
Goertjesweg 1
Zwolle,
+ Google Maps
Back to top button