Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Theatersport Toernooi van het Noorden

16 september 2017 - 17 september 2017

Zwolle – Kans op buikpijn van het lachen. Het weekend van 16 en 17 september zit vol verassingen. Tijdens het Theatersport Toernooi van het Noorden weet niemand, zelfs de acteurs niet, wat je te zien krijgt. Alles wordt geïmproviseerd.

Editie 2016

Na een eerste, succesvolle, editie in 2016, krijgt het Theatersport Toernooi van het Noorden een vervolg. Twaalf improvisatieclubs uit Groningen, Drenthe, Friesland en Overijssel spelen theatersportwedstrijden om te bepalen wie het sterkste theatersportteam van het Noorden (en Oosten) heeft.

Improvisatietheater

Theatersport is misschien wat onbekend, maar niet onbemind. Want iedereen kent inmiddels wel De Lama’s en De Vloer Op, bekende uitvloeisels van improvisatietheater. Bij theatersport bestrijden verschillende teams elkaar al improviserend en acterend op het toneel. De spelers maken uit het niets iets en improviseren op suggesties van het publiek. De inhoud van de scène is van tevoren dus onbekend voor de theatersporters. Het enige houvast dat de spelers hebben, is een aantal spelvormen, improvisatietechnieken, en het vertrouwen in elkaar dat er wel een (mooie) scène uit komt rollen. Kortom, garantie op een weekend vol humor en verrassingen.

 

Start: 10:00 (U kunt gedurende de gehele dag in- en uitlopen.)

Locatie: Schouwburg Odeon

Kosten: Zaterdag 16 september €10,-  Zondag 17 september €12,50

Gegevens

Begin:
16 september 2017
Einde:
17 september 2017
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

Odeon
Blijmarkt 25
Zwolle, Nederland
+ Google Maps
Back to top button