KabelkrantNieuws uit ZwollePolitiek & Opinie

Besluiten in Gemeenteraad op 1 november

Zwolle – Op maandagavond 1 november is er weer een gemeenteraadsvergadering. Het is een ronde waarin men vele besluiten neemt. De locatie is de Raadzaal in het gemeentehuis.

Er zijn meer dan 37 agendapunten, en daaronder valt de beslissing over het definitieve plan van de Passerelle, het investeringsbesluit over de Spoorzone, meer woningen in de Zwartewaterallee, 18 projecten in de Regio Deal, de indexering van de prijssegmenten goedkoop/middelduur/duur van woningen, het bestemmingsplan Herfterlaan 50 en de definitieve visie op de Jeugdhulp.

Tevens zijn er een aantal hamerstukken, zoals een klimaatbestendig Azaleapark, woningbouw boven de C&A, uitstel van de Omgevingswet, een fiscaal beleidskader voor de gemeente, een preventief akkoord voor gezonde leefstijl en de spoorterminal op Hessenpoort.

Gemeenteraadsvergaderingen zijn openbaar en te volgen in de zalen van het gemeentehuis of digitaal via de livestream op www.zwolle.nl/gemeenteraad. Ze zijn op maandagavonden vanaf 19.30 uur. De stream is ook later terug te kijken. De agenda en de stukken zijn te vinden op de site van de gemeente. Inspreken kan via raadsgriffie@zwolle.nl.

Gerelateerde artikelen

Back to top button