112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Forse schade bij opmerkelijk ongeval op Katerdijk

Zwolle – Hulpdiensten moesten zondag aan het begin van de avond uitrukken voor een ongeval op de Katerdijk in Zwolle.

Ter plaatse bleek de bestuurder van een personenauto met daarin meerdere personen van de weg te zijn geraakt. De auto kwam vanuit het centrum en reed met vermoedelijk hoge snelheid in de richting van de Blaloweg.

De bestuurder verloor ter hoogte van de afslag naar de A28 de macht over het stuur en is door de middenberm heen geschoten en kwam op de tegengestelde rijbaan opnieuw in de berm terecht. Hierbij werd een verkeerszuil uit de grond gereden. Uiteindelijk kwam de auto op de tegengestelde rijbaan overdwars tot stilstand.

Bij het ongeval raakte verder niemand gewond. Van de inzittenden zijn de gegevens door de politie genoteerd waarna deze zich snel met de kentekenplaten uit de voeten maakten.

De schade aan de auto was fors. Zo verloor de auto één van zijn achterwielen. Van profiel op de banden was geen sprake, die waren helemaal af. De auto is door een berger afgesleept.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button