Nieuws uit ZwolleSportVoetbalVoorpagina

Zwols Jeugdkampioenschap Zaalvoetbal in de kerstvakantie

Op maandag 29 en dinsdag 30 december 2014 organiseren zaalvoetbalvereniging WRZV en SportService Zwolle voor de tweede keer het Zwols Jeugdkampioenschap zaalvoetbal voor jongeren van tien tot en met zestien jaar. Na de succesvolle pilot, met ruim 200 deelnemers, gaan jongeren uit Zwolle en nabije omgeving wederom twee dagen de strijd met elkaar in de WRZV-hallen.

Erg leuk evenement om in de kerstvakantie te doen

ZWOLLE – Het initiatief voor het Zwols Jeugdkampioenschap zaalvoetbal komt van WRZV. De zaalvoetbalvereniging wil jongeren in de vakantieperiode een leuke vrijetijdsbesteding bieden. “Wij willen er een jaarlijks terugkerend evenement van maken. Doordat wij in de WRZV-accommodatie over twee sportzalen beschikken hebben we de mogelijkheid om 64 teams deel te laten nemen aan het toernooi”, aldus Freddy Eikelboom, voorzitter van zaalvoetbalvereniging WRZV. Koen Tip van SportService Zwolle juicht het terugkerende karakter toe. “De deelnemers waren vorig jaar erg enthousiast. Het is een erg leuk evenement om in de kerstvakantie aan mee te doen. We hopen dat de positieve samenwerking tussen WRZV en SportService Zwolle, naast de organisatie van dit toernooi, zou kunnen leiden tot een zaalvoetbalcompetitie voor Zwolse jeugd”.

Teams uit buurt, wijk, school of sportvereniging

Tijdens het toernooi gaan jongens en meisjes in drie leeftijdscategorieën, 10-12, 13-14 en 15-16
jaar, de strijd met elkaar aan. Een team bestaat uit 7 of 8 spelers en kan op verschillende manieren samengesteld zijn: vanuit de buurt/wijk, de school of de sportvereniging. Iedereen, die het leuk vindt om in de vakantie te komen zaalvoetballen, kan zich inschrijven voor het toernooi.

Aanmelden

Wil jij ook meedoen? Stel snel een team samen en haal een inschrijfformulier op bij de WRZV-hallen of stuur een mail naar k.tip@sportservicezwolle.nl om het inschrijfformulier digitaal te ontvangen. De kosten zijn € 16,- per team.

Gerelateerde artikelen

Back to top button