EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

Technische groothandel Bus’ Handelsmij beste toeleverancier Nederland

Wijd en zijd bekend  bij menig installateur en vakman, voor het echte gereedschap, goed advies en service! Bus’ Handelsmij, de technische groothandel met het hoofdkantoor in Zwolle,  is verkozen tot beste industriële toeleverancier van 2014. De zogenaamde  Dutch Industrial Supplier Awards, een initiatief van LINK Magazine in samenwerking met ING Bank, softwareontwikkelaar ISAH en het Nederlands Octrooibureau NLO, werden afgelopen dinsdagavond in Utrecht voor de dertiende keer in successie uitgereikt.

Leverbetrouwbaarheid en doorlooptijd

BUS’ Handelsmij uit Zwolle won in de categorie Best Logistics met leverbetrouwbaarheid en doorlooptijd als belangrijke criteria, gericht op kostenverlaging voor de klant.

Schelto Bus van winnaar Bus Handelsmaatschappij reageerde nuchter op de award. “Het was de eerste keer dat we genomineerd waren. Natuurlijk verwacht je dan niet meteen te winnen. Een zeer aangename verrassing dus. Een bewijs ook dat we op de goede weg zijn.”

Hoofdkantoor Zwolle

Bus’ is een technische groothandel met tien vestigingen in noord-oost-Nederland. Er werken bijna 200 mensen. Bus is nog een authentiek familiebedrijf. Opgericht in 1957 in Lemmer Tony en Dineke Bus als gereedschapswinkel, in 1999 overgenomen door de zonen Henry en Schelto. Na een overname in 2006 ontstond de organisatie zoals die er nu grofweg nog is: een onderneming met hoofdkantoor in Zwolle en daarnaast tien autonoom opererende vestigingen met elk een eigen magazijn. Bus belevert zowel grote als kleine bedrijven in voornamelijk de industrie, installatiebranche, metaal- en de energiesector.

 

 

Gerelateerde artikelen

Install PWA
Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren