112 nieuwsNieuws uit ZwolleSpooldeVoorpagina

Zoekactie naar mogelijke drenkeling bij IJsselbrug gestaakt

Zwolle – De brandweer heeft zaterdag naar een drenkeling gezocht in de IJssel. Dit vanwege een melding dat er mogelijk iemand in het rivierwater zou liggen. Uiteindelijk is er niemand gevonden.

Rond half zeven ’s avonds ontving de politiemeldkamer de melding dat er mogelijk een drenkeling in de IJssel lag nabij de oude IJsselbrug. De politie besloot het zekere voor het onzekere te nemen. Ook werden de brandweer en ambulancedienst gealarmeerd. Ter plekke heeft de brandweer een aantal zoekslagen gemaakt met een boot. Ook werd er een warmtebeeldcamera ingezet.

Na enige tijd zoeken werd er niemand in het water aangetroffen. Ook de politie trof niemand aan in de uiterwaarden van de IJssel aan de Zwolse en Hattemse zijde.

Plaats op de kaart bij benadering:

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button