Kunst & CultuurKunst in de kijkerNieuws uit ZwolleVoorpagina

‘Kunst in de Kijker’ met Zomer pop-up museum #23

Zwolle – In deze 23ste aflevering van “Kunst in de Kijker” maakt verslaggeefster Mariekus kennis met Dennie Boxem. Dennie is één van de initiatiefnemers van het Zomer pop-up museum in Theater De Spiegel.

Mariekus: “In De Spiegel is een expositie gaande waar men werken kan zien van honderd Zwolse kunstenaars, heel uniek. Werken met een verhaal. Soms een heel heftig verhaal. Echt de boodschap van een kunstenaar. Zo duikt er ook één in in de wereld van vluchtelingen.”

Het Zomer pop-up museum in Theater de Spiegel is eke donderdag tot en met zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur geopend in de periode van 30 juni tot en met 1 september 2019.

Entree is vier euro, inclusief een kop koffie of thee in restaurant Koperen Kees.

Het programma ‘Kunst in de Kijker’ wordt iedere twee weken uitgezonden op RTV Focus Zwolle. Presentatrice Marieke Hiemstra laat u in iedere aflevering op verrassende wijze kennis maken met een bijzondere kunstenaar uit Zwolle. Een lach, een traan, een goed verhaal, het pad van de kunstenaar!

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button