KabelkrantKunst & CultuurNieuws uit Zwolle

Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Zwolle

Zwolle – Goed nieuws voor de fans van Racoon. Het eerste optreden van Racoon op donderdag 7 november was erg snel uitverkocht, om zoveel mogelijk Zwolse fans de kans te geven de band te zien is er een extra datum aan de tour toegevoegd. Op woensdag 6 november geeft Racoon een extra optreden in Hedon, de kaartverkoop is van start gegaan via www.hedon-zwolle.nl.

De Zeeuwse band is een graag geziene gast in Zwolle. Zo speelde Racoon al meerdere keren voor een uitverkochte Grote Zaal van Hedon en ook stond de band op het hoofdpodium van Bevrijdingsfestival Overijssel. De liedjes die Racoon momenteel schrijft zijn weer Engelstalig nadat ze een periode in het Nederlands zongen en o.a. de monsterhit ‘Oceaan’ scoorden en met hun album ‘Spijt Is Iets Voor Later’ een Edison wisten te winnen.

Frontman Bart van der Weide van Racoon over hun terugkeer naar Engelstalige liedjes: “‘Nederlands was gewoon even een uitstapje en dat smaakte heel goed. Dus we komen er ongetwijfeld ook wel weer terug. Wij gaan gewoon lekker van de hak op de tak, van Engels naar Nederlands, van Nederlands naar Engels. Misschien komen we ook weleens met een Frans liedje.”

—————————————————————————————————————

RACOON

EXTRA CONCERT

 

Locatie:                                   Grote Zaal, Hedon

Wanneer:                                Woensdag 6 november 2024

Zaal open:                              19:30 uur

Entree:                                    €53,50 inclusief servicekosten

—————————————————————————————————————–

Gerelateerde artikelen

Back to top button