Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Workshop illustreren en decoreren

Helemaal in de sfeer van de Sprookjes 3-daagse maken ouder en kind samen een sprookjesboek. Twee creatieve workshops in één in de Bibliotheek Zwolle Centrum.

Er was eens…

Een workshop vol creativiteit en fantasie… die jij tot leven kan brengen!
Samen met illustrator Jaap Voges en sprookjeskenner Adelein Scheffer (Dromeleijn Hattem) maak je je eigen uniek sprookjesboek.
Of je nu start bij Jaap of bij Adelein, aan het eind van de middag heb je een eigen boekje ontworpen en kun je daar je notities, verhalen of geheimen in bewaren!
Bij Jaap Voges leer je de kneepjes van het vak illustreren en tekenen. Je kunt daarmee direct aan de slag in het boekje en ontwerp jij je allereerste illustratie bij je ervaring van die dag.
Bij Adelein Scheffer decoreer je in eenvoudige stappen de kaft van het boekje. Er is ruime keuze aan decoratiemateriaal zoals allerlei sprookjesachtige ornamentjes.

De workshop Je eigen sprookjesboek start maandag 29 december om 13.45 uur in de Bibliotheek Zwolle Centrum (Diezerstraat 80) en duurt tot 16.15 uur. De entree bedraagt 7,50 euro. Reserveren is gewenst en mogelijk via www.bibliotheekzwolle.nl.

Bibliotheek Zwolle

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button