Nieuws uit ZwolleVoorpagina

Win een Stadskids-uitstapje!

Zwolse kinderen en ouders kunnen vrienden, familie, buren, klasgenootjes, clubgenootjes en andere kinderen die het verdienen, nomineren voor een ‘Stadskids-uitstapje’. Met deze actie viert Travers Welzijn dat de site www.stadskids.nl is vernieuwd. Te winnen zijn: je eigen feest op de wijkboerderij, kaarten voor de voorstelling Liedjesspeeltuin, een glitter en glamour fotoshoot en een muzikaal thuisconcert.

Vindt u dat uw beste vriendin en haar kinderen het verdienen om een middagje uit te gaan? Of vind jij jouw nieuwe klasgenootjes zo gezellig dat je graag wat leuks met ze wil doen? Laat met een brief, gedicht, tekening, kunstwerk, liedje of op een andere creatieve manier zien waarom die ander het verdient. Geef ook aan voor welk Stadskids-uitstapje jij de ander wilt nomineren. Wie weet wordt jouw inzending uitgekozen en ga jij samen met hen op pad!

De Stadskids-uitstapjes
De Stadskids-uitstapjes waarvoor je iemand kunt nomineren zijn:

  • Feest op de wijkboerderij (6-8 jaar): broodjes bakken boven vuur, een speurtocht doen, kaarsen maken en dieren verzorgen! Je mag met maximaal 10 vriendjes of vriendinnetjes komen. Datum en tijd in overleg, op een wijkboerderij naar keuze: De Schellerhoeve, De Klooienberg of De Eemhoeve.
  • De Liedjesspeeltuin (2-7 jaar): vrijkaarten voor ouder en kind (2 personen) voor de middagvoorstelling van Dirk Scheele op zaterdag 11 oktober om 14.30 uur in Hedon. (Er zijn 3 maal 2 kaarten beschikbaar).
  • Glitter en glamour fotoshoot (8-12 jaar): je wordt op je mooist op de foto gezet door een echte fotograaf. De foto’s worden genomen op een spetterende locatie in Zwolle en je mag 5 vriendjes of vriendinnetjes meenemen die ook op de foto gaan. Datum en tijd in overleg.
  • Doomijn thuisconcert (0-4 jaar): de consulent kinderactiviteiten van Doomijn komt bij je thuis om met maximaal 10 personen (kinderen met ouders) muziek te maken. Kinderen gaan aan de slag met dansdoekjes, bellenkransen, badeendjes, sambaballen en ritmestokjes. Datum en tijd in overleg.

Doe meteen mee
Stuur jouw verhaal in de vorm van een brief, gedicht, tekening, kunstwerk, liedje of andere leuke creatieve manier naar e.heinen@travers.nl. De inzendingen worden beoordeeld op creativiteit en op de reden waarom je de ander wil nomineren. Vergeet niet je naam, leeftijd en e-mailadres te vermelden en natuurlijk met welke (groep) je de activiteit wil doen. Als je hebt gewonnen, hoor je dat vóór 1 oktober 2014. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. De leukste inzendingen komen sowieso op de Facebookpagina ‘Stadskids’ te staan.

Gerelateerde artikelen

Back to top button