KabelkrantNieuws uit ZwolleSport

Website PEC Zwolle genomineerd voor ‘Website van het Jaar’

Zwolle – PEC Zwolle.nl is genomineerd voor de titel ‘Website van het Jaar’. De website, gemaakt door partner van de club Into The Source – Digital Agency, dingt vanaf nu mee naar deze titel in de categorie ‘voetbalclubs’. Van maandag 5 september t/m vrijdag 21 oktober kan er gestemd worden op website van PEC Zwolle. Bovendien maakt de stemmer kans op schitterende prijzen.

Niet alleen binnen de lijnen, maar ook op vele andere gebieden streeft PEC Zwolle een zo hoog mogelijk niveau na. PEC Zwolle.nl is genomineerd samen met o.a. de websites van Ajax, PSV en Feyenoord. Stemmen kan via deze link en kost je slechts enkele minuten. Onder de stemmers van de Website van het Jaar-verkiezing worden een zestal prijzen verloot, onder andere een smartwatch en een Playstation 5, met een totale waarde van 1400 euro.

Over Into The Source – Digital Agency

Into The Source, dat al sinds 2014 aan PEC Zwolle verbonden is, laat door middel van creativiteit, data, kennis en kunde organisaties, merken en bedrijven groeien. PEC Zwolle is dan ook zeer blij met de samenwerking, die deze zomer nog werd verlengd.

Stem op PEC Zwolle en help PEC op weg naar deze prachtige titel en wie weet win jij één van de prachtige prijzen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button