Nieuws uit ZwolleSportVoorpagina

Vier spelers vertrekken bij Landstede Hammers

Zwolle – Mike Schilder, Kevin Bleeker, Jerom Oude Aarninkhof en Bart van Schaik verlaten Landstede Hammers. De vier speelden jarenlang voor de club en wonnen samen meerdere prijzen. Het hoogtepunt was logischerwijs de landstitel in 2019.

Schilder streek in 2016 neer in Zwolle, waar hij in zes jaar de nodige hoogtepunten beleefde. In 2017 werd de Supercup gewonnen, in 2019 pakte Schilder met toen nog Landstede Basketbal het landskampioenschap, om later dat jaar voor een tweede keer de Supercup omhoog te houden. Bleeker kwam in 2018 over van Heroes Den Bosch en was dus bij twee van de drie eerdergenoemde prijzen betrokken: het landskampioenschap en de supercup in 2019.

Eigen jeugd

Bart van Schaik en Jerom Oude Aarninkhof braken door vanuit CSE Landstede Hammers, de jeugdopleiding van de Zwolse club. Ook zij waren onderdeel van de groep die in 2019 landskampioen werd en de Supercup won. De afgelopen seizoenen kwamen de twee meer en meer aan spelen toe.

“We zijn deze vier spelers zeer dankbaar voor hun tijd bij Landstede Hammers”.

“We zijn deze vier spelers zeer dankbaar voor hun tijd bij Landstede Hammers” Aleksander Todorov, algemeen manager Landstede Hammers

 

Dat vertelt algemeen manager Aleksandar Todorov. “Bart en Jerom kwamen vanuit onze jeugdopleiding en hebben zich goed ontwikkeld. Mike en Kevin zijn ook jarenlang onderdeel van de ploeg geweest en hebben fraaie prestaties neergezet. Ze vertrekken als spelers die voor het eerst de landstitel naar Zwolle brachten, een onvergetelijk moment. Ze zijn Hammers voor het leven.”

De komende weken wordt er via de site en social media van de Hammers nog verder aandacht geschonken aan het vertrek van deze spelers.

Gerelateerde artikelen

Back to top button