Nieuws uit ZwolleVideo NieuwsVoorpagina

[VIDEO] Zwolse masseuse over massage Deep Purple zanger in Top 2000 a gogo

Zojuist was de Zwolse masseuse Hieke Hoeksma (57) op TV in de 2e aflevering van de Top 2000 a gogo. Ze zat bij Mathijs van Nieuwkerk aan de stamtafel en vertelde over haar ontmoeting met Deep Purple-zanger Ian Gillan in Hotel Wientjes in oktober 2013.

Nog maar net vers een massagecursus achter de rug, en pas tien mensen gemasseerd, krijgt ze Deep Purple-zanger Ian Gillian op de tafel. En dat zonder het te weten.

Ian Gillan verblijft samen met zijn band die avond in hotel Wientjes in verband met een optreden in de IJsselhallen. Een bevriende masseur belt haar die middag omdat een Engelstalige gast graag door een vrouw gemasseerd wil worden. Hieke denkt zelf dat ze een vrouw moet masseren. Gaande de massage komt het gesprek een beetje op gang, maar ze geloofd niet dat het om iemand van Deep Purple gaat. Zelf denkt ze dat het waarschijnlijk een cover band is. Achteraf blijkt dat ze toch echt de zanger van Deep Purple op de tafel had liggen. Zijn reactie over de massage: You’ve got a very good touch’

Weten hoe het afloopt? Bekijk het fragment in de uitzending vanaf 4.29 minuut.

 

http://www.npo.nl/top-2000-a-gogo/29-12-2013/NPS_1234814?start_at=16140

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button