Entertainment nieuwsEr op uit TipsMagazineNieuws uit ZwolleVoorpagina

Wat is er vandaag te doen in Zwolle ?

Vandaag: Koopzondag !

Gezellig winkelen vanmiddag in het centrum van Zwolle of woonideeën opdoen op de Woonboulevard, het kan vanmiddag allemaal tijdens de koopzondag. Kom ook even langs bij het winterchalet op het Grote Kerplein. Gezelligheid alom! Naast verse oliebollen, stroopwafels en kniepertjes is er glühwein en warme chocolademelk. Mmmmmm!

De winkels in het centrum van Zwolle en op de Woonboulevard mogen vandaag geopend zijn van 13:00 – 17:00 uur.

Winters Chalet

winter chalet

Goud en Nieuw

Vandaag kun je bij de Bierton in Zwolle genieten van Goud en Nieuw met Django Wagner, Lucas en Gea en Jacques Herb.

Een belooft een knallende middag te worden met een keur aan artiesten zoals Django Wagner, Frank van Etten, Lucas en Gea, Jacques Herb en vele anderen. Een gezellige middag om niet te missen dus.

Aanvang: 13:30 uur en zaal open vanaf 13:00 uur.

Informatie

Sprookjesfestival

In de Zwolse theaters zijn er in winterperiode  verschillende winterse shows. Ook staan de Zwolse theaters in het teken van het betoverende Sprookjesfestival. Een ideaal gezinsuitje voor in de kerstvakantie! Van 26 tot en met 30 december komen in de Zwolse theaters de sprookjes tot leven.

Zwolse Theaters

sprookjesfestival

Films in Pathé De Kroon

Vandaag gezellig naar bioscoop? Er draaien weer genoeg leuke films voor jong en oud! Onder andere de nieuwste Star Wars film is vandaag te zien.

Nieuwe krachten, goed en kwaad, worden wakker in Star Wars: The Force Awakens.

Lucasfilm en regisseur J.J. Abrams slaan de handen ineen en nemen je mee naar een ‘galaxy far far away’. Star Wars keert terug keert naar het witte doek met Star Wars: The Force Awakens.

In de film spelen Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Peter Mayhew en Max Von Sydow. Kathleen Kennedy, J.J. Abrams en Bryan Burk produceren de film met Tommy Harper en Jason McGatlin als uitvoerend producent. Het scenario is geschreven door J.J. Abrams & Lawrence Kasdan en Michael Arndt.

Pathé De kroon

Trailer: Star Wars: The Force Awakens

IJsbeelden Festival + gratis Event Plaza

Het thema van het Nederlands IJsbeelden Festival is dit jaar ‘Journey Through a Frozen World’. Alles staat in het teken van een fantastische wereldreis langs de meest indrukwekkende highlights van meer dan 20 landen en werelddelen. Een tipje van de sluier kunnen we al wel oplichten: “Denk aan piramides, The Opera House, de Taj Mahal, Mount Rushmore en de Big Five. Maar er is vooral ook heel veel te beleven.”

IJsbeelden Festival

23166143083_c4e603aa14_z

Reis Naar Het Noorden

Sfeervol animatiesprookje over een dapper Russisch meisje dat op zoek gaat naar haar opa die tijdens een poolreis is verdwenen.

St. Petersburg, 1892. Sacha is een meisje uit een rijke familie die nieuwsgierig is naar haar opa. Hij was een ontdekkingsreiziger die niet terugkwam van een expeditie naar de Noordpool. Als Sacha zijn reisplan ontdekt, loopt ze van huis weg om hem te gaan zoeken. Ze sluit zich aan bij de bemanning van een expeditieschip en vaart met hen naar het verre Noorden. IJsberen en sneeuwstormen houden haar niet tegen. Met haar charmes weet Sacha iedereen mee te krijgen in haar ontdekkingsreis. De animatie van deze ontroerende film is fenomenaal en voelt door het kleurgebruik en compositie levensecht aan.

Deze film kan je vanmiddag zien om 14:00 uur in Filmtheater Fraterhuis.

Filmtheater Fraterhuis

 Bonami Spelcomputer Museum

Een Familie bezoek wordt een beleving voor alle generaties.
Ouders leggen aan hun jeugd uit, en kunnen het voordoen, waar zij het mee moesten doen in hun Game tijd. Een deel van de collectie, ongeveer 150 spelcomputers, is speelbaar voor het publiek opgesteld.  Het Spelcomputer Museum vindt je aan de Westerlaan 51.

Spelcomputer Museum

Nieuwstip ?

Heeft u een nieuwstip uit Zwolle voor ons? Of organiseert u een evenement in Zwolle? Stuur ons uw tip over groot én klein nieuws naar RTV Focus  (24/7). Bij voorkeur met foto.

Mail de Redactie!

En vergeet ons niet te liken op Facebook of Twitter om die overheerlijke sneeuwster te winnen!

De Redactie van RTV Focus Zwolle wenst u een fijne Zondag!

 

 

 

 

 

 

Back to top button