EconomieNieuws uit ZwolleVideo NieuwsVoorpagina

Video presentatie genomineerden Regio Zwolle: Starter en Ondernemer 2014

Op woensdag 10 december worden – tijdens het Regio Zwolle Congres in de Spiegel – de Ondernemer en Starter van het Jaar 2014 gekozen. Na een zorgvuldige selectie door een onafhankelijke vakjury kunnen we nu de genomineerden bekend maken.

Er is gekeken naar criteria als ondernemerschap, financiën, personeelsbeleid, groei, innovatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Na een zorgvuldige selectie uit de ruim 60 aanmeldingen zijn genomineerd als Ondernemer van het Jaar 2014: Seven Stars ICT Group uit Zwolle, Maan Group uit Raalte en Eshuis BV uit Dalfsen. Genomineerd als Starter van het jaar zijn Fideo uit Zwolle, Move4mobile uit Gramsbergen en Quickboats Europe BV uit Wezep.

Alle zes ondernemers presenteren zich op 27 en 28 november aan de vakjury, bestaande uit de voorzitter van de MKB Regio Zwolle Ben Reuvekamp, VNO-NCW Regio Zwolle voorzitter Jur Zandbergen, Rabobank IJsseldelta directeur Klaas Feenstra, Kamer van Koophandel Gerard den Ouden, MKB Regio Zwolle bestuurslid Edwin Peterman en de winnaar van vorig jaar: Yvo Hütte van Safety Group. Via een preview op de website van het Regio Zwolle Congres kunt u vanaf een week voor het Congres alvast kennismaken met de genomineerde bedrijven.

Vanaf dit jaar is de Stichting Metropool Zwolle – initiatiefnemer van het Regio Zwolle Congres – betrokken bij deze Verkiezing. Tijdens het Regio Zwolle Congres worden de winnaars gekozen en de Ondernemersprijzen uitgereikt. Door het publiek wordt uit elke categorie een winnaar gekozen.

De verkiezing is een initiatief van MKB-Regio Zwolle, samen met Kamer van Koophandel, VNO-NCW Regio Zwolle en Stichting Metropool Zwolle.

Gerelateerde artikelen

Back to top button