Nieuws uit ZwolleSportVoetbalVoorpagina

Verrassende teams en spelers bij 2e Zwolse jeugdzaalvoetbaltoernooi WRZV

Maandag 29 en dinsdag 30 december 2014 streden maar liefst 58 teams in drie leeftijdscategorieën om een mooie plaats op het 2e Zwolse jeugdzaalvoetbaltoernooi. Het toernooi vond plaats in de WRZV hallen.

Naast bestaande elftallen van  de Zwolse voetbalverenigingen deden er ook veel gelegenheidsteams mee. De strijdende jongens en meiden hadden allerlei mooie ploegnamen bedacht zoals FC Godzilla, FC Duo Penotti en Bola-Lah. De gelegenheidsteams waarin ook spelers zaten van Ajax-, Twente- en PEC jeugd deden het niet onverdienstelijk. In de categorie 13-14 jarigen eindigden gisteren de teams FC Duopenotti en FC Godzilla op 3e en 2e plaats. In deze categorie bleek echter de grote verassing het Zwolse SVI C1 die de twee gelegenheidsteams achter zicht wist te laten. SVI won van FC Godzilla door middel van strafschoppen.

Bij de 10-12 jarigen was het team Bola-lah de winnaar gevolgd door Berkum United (plek 2) en CSV28 d1 d2 (plek 3).

Naast de prijzen voor de 1 tot en met 3e plaats werden ook de Fair Play Prijzen uitgereikt voor het team-, de speler- en de keeper van het toernooi. De winnaars kregen de trofee overhandigd van onder andere PEC Zwolle aanvoerder Bram van Polen en WRZV zaalvoetbal oprichter Jaap van Ommen.

Aan het eind van de middag worden de winnaars in de categorie 15 en 16 jarigen bekend.