Nieuws uit ZwolleVerkeerVoorpagina

Verkeersmaatregelen Grote Voort tijdens koningsnacht en Koningsdag

Zwolle – Zaterdag zijn er in Zwolle in verband met Koningsdag diverse festiviteiten. Ook tijdens Koningsnacht is er in de Zwolle van alles te doen. Deze activiteiten hebben gevolgen voor het verkeer.

Op het voormalige Scania-terrein aan Grote Voort vindt vrijdag het dance-event Coen en Sander plaats. Op zaterdag wordt er het dance-event Kingdance gehouden. Bebording op onder andere de Blaloweg verwijst naar de locatie.

De Kamperweg is afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. De Kamperweg en de fietsbrug over de Blaloweg blijven toegankelijk voor fietsers. Het fietspad tussen de Blaloweg en de Kamperweg, is afgesloten.

Op de looproute van het station (zuidkant) naar het dance-terrein aan de Grote Voort, waar het dance-event wordt gehouden, kan het verkeer beperkte hinder ondervinden.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button