EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

TT Motoren Zwolle gaat verhuizen

Zwolle – Sinds jaar en dag is TT Motoren gevestigd aan Marsweg 31 in Zwolle, maar gezien de plannen voor de toekomst voldoet het pand niet meer. Om deze plannen te kunnen realiseren is er meer ruimte nodig en dat is gevonden in een pand gelegen aan Marsweg 1 in Zwolle.

Begin 2017 gaat TT Motoren het pand betrekken, maar voor die tijd is er nog heel veel werk te verzetten. Een flinke verbouwing gaat het kale bedrijfspand omtoveren tot een motorzaak met maar liefst 1800 m2. TT Motoren blijft Exclusief Suzuki dealer en in de nieuwe winkel is dit zeker terug te zien. Na de grootschalige verbouwing zal er een Suzuki Motor totaalconcept ontstaan die uniek is in Nederland. De gehele Suzuki line-up zal te zien zijn, in alle beschikbare kleuren en uitvoeringen.

Eilert van Berkum, directeur: “De plannen waren er al langer maar het duurde even voordat we de geschikte locatie konden vinden. Nu we eindelijk de sleutel hebben gaat het grote werk écht beginnen en kunnen we letterlijk gaan bouwen aan de toekomst. We zijn nu ruim 35 jaar dealer van Suzuki en we blijven trouw aan het Japanse merk. Sterker nog, we gaan het groter aanpakken maar zullen er zorg voor dragen dat de servicegerichtheid en klantvriendelijkheid blijft zoals men van ons gewend is.“

ttmotoren1-rtv-focus-zwolle

ttmotoren-rtv-focus-zwolle

ttmotoren2-rtv-focus-zwolle

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button