KabelkrantNieuws uit ZwolleSportVoetbal

Trainingsschema PEC Zwolle richting Jong Ajax-thuis

Zwolle – Vrijdag speelt PEC Zwolle de thuiswedstrijd tegen Jong Ajax. Maandagmiddag wordt er eerst in een besloten oefenduel gespeeld tegen de nationale ploeg van Suriname. Het schema voor week 39 ziet er als volgt uit.

Trainingslocaties

Het is mogelijk om trainingen van de eerste selectie te bezoeken. Deze oefensessies vinden plaats op het sportpark van Be Quick ’28 of in het MAC3PARK Stadion.

Bezoeken trainingen bij Be Quick ’28

Wanneer er bij Be Quick ’28 op veld 5 wordt getraind, is er tussen veld 4 en 5 ruimte achter het hek om de trainingen te bekijken.

Bezoeken trainingen in het MAC3PARK Stadion

Tijdens het seizoen zijn trainingen in het MAC3PARK Stadion niet toegankelijk voor publiek. Interne trainingen vinden binnen plaats in het stadion (bijvoorbeeld in het krachthonk) en zijn logischerwijs niet te bezoeken.

Trainingsschema week 39

Maandag 26 september

12:00 uur (Be Quick ’28)

PEC Zwolle – Suriname (besloten oefenduel)

Dinsdag 27 september

10:30 uur (Be Quick ’28)

Woensdag 28 september

10:30 uur (Besloten)

Donderdag 29 september

10:30 uur (Be Quick ’28)

Vrijdag 30 september

PEC Zwolle – Jong Ajax

Zaterdag 1 oktober

10:30 uur (Be Quick ’28)

Zondag 2 oktober

Vrij

Wijzigingen

Let op: dit programma is onder voorbehoud van wijzigingen. Het kan zijn dat trainingen om wat voor redenen dan ook worden verplaatst van locatie of op een ander tijdstip aanvangen. Houd daarom altijd de agenda op de website in de gaten en het websitebericht met het trainingsschema van de betreffende week. Hier worden wijzigingen zo gauw deze bekend zijn doorgevoerd.

Interne training

Een interne training vindt plaats in het MAC3PARK Stadion. Bijvoorbeeld een sessie in het krachthonk.

Besloten training

Om zo goed mogelijk aan de start van de competitiewedstrijd te verschijnen, kan er besloten worden getraind. Deze oefensessies zijn om voetbaltactische redenen niet toegankelijk voor publiek en pers.

Gerelateerde artikelen

Back to top button