BasketbalKabelkrantNieuws uit ZwolleSport

Zege Landstede Hammers tegen Den Helder Suns

Zwolle – Landstede Hammers heeft zaterdag de voorbereiding afgesloten met een 72-98 zege op Den Helder Suns. De Zwollenaren stonden bij rust al met achttien punten voor.

DEN HELDER SUNS
72
98
LANDSTEDE HAMMERS

Den Helder Suns had slechts acht namen op het score sheet staan, onder andere oud-Hammer Kevin Bleeker ontbrak. Bij Landstede Hammers maakte Nikos Paparegkas speelminuten, hij is op dit moment in Zwolle voor een try-out. De Griek zag dat zijn ploeg al snel afstand nam van de Suns, die in het eerste kwart tot negentien punten kwamen. Landstede Hammers zette daar 27 punten tegenover en pakte in het tweede kwart door. Een verschil van acht werd een verschil van achttien en daarmee was de spanning al wel een beetje uit de wedstrijd.

Na rust werd het verschil al snel weer groter. Het derde kwart eindigde in 14-22, waarna Den Helder Suns in het laatste kwart nog wel in het spoor van de Hammers kon blijven. Met 23-23 eindigde het kwart gelijk en dat maakte een 72-98 eindstand. Bij de Hammers noteerde Sukhmail Mathon maar weer eens een double-double (17 punten en 11 rebounds), terwijl Coen Stolk met 19 punten de topscorer van de dag werd.

Kom naar Hammers – Heroes!

Landstede Hammers begint volgende week zondag aan de BNXT League met een thuiswedstrijd tegen Heroes Den Bosch. Kaarten voor die kraker zijn te koop via www.landstedehammers.nl/tickets.

Gerelateerde artikelen

Back to top button