Nieuws uit ZwolleProvinciale Staten verkiezingen 2015Voorpagina

Stembureau station Zwolle als eerste geopend in heel Overijssel

Vandaag 18 maart 2015 kan iedere stemgerechtigde zijn stem uitbrengen voor de verkiezingen van Provinciale Staten van Overijssel én het algemeen bestuur van het Waterschap Groot Salland.

Vanochtend om 6.45 kon er al gestemd worden. En wel op het stembureau op het station in Zwolle. Dit was tevens het eerste stembureau in Overijssel dat open ging. Het was er nog niet druk.

Dit in tegenstelling tot de stembureau’s in de scholen waar om half 9 de ouders na het wegbrengen van de kinderen snel even hun stem gingen uitbrengen.

Live uitzending TV Oost

Vanuit het provinciehuis in Zwolle doet de regionale publieke omroep TV Oost woensdag 18 maart live verslag van de uitslagen van de Provinciale Statenverkiezingen. Presentatrice Sarah de Geest volgt die avond samen met de lijsttrekkers van de politieke partijen hoe Overijssel heeft gestemd. In de speciale live-uitzending is aandacht voor de opkomst, prognoses en reacties. Patrick Holtkamp presenteert vanuit de studio in Hengelo de uitslagen. Ook op Radio Oost zijn de hele avond de uitslagen live te volgen. Presentator is Hans van Wieren.

De uitslagen van de Provinciale Statenverkiezingen zijn op Radio en TV Oost vanaf 21.00 uur tot middernacht te volgen. Uiteraard zijn alle uitslagen via rtvoost.nl, de gratis apps van RTV Oost en de twitteraccount @rtvoost te volgen.

 

Live uitzending RTV OOST vanaf 21.00 uur
16826033316_43444522e6_z
Stembureau De Ark Zwolle Zuid druk met stemmende ouders en verzorgers

 

16851892665_a30e06c4a5_z
Stembureau station Zwolle was op 6.45 uur geopend. Het eerste stembureau in Overijssel dat los ging!

 

 

 

 

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Install PWA
Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren