HardlopenNieuws uit ZwolleSportVoetbalVoorpagina

Doe mee aan de hardloopclinics KidsRun Zwolle-Zuid

Op zaterdag 18 april 2015 wordt de 10 Mijl van Zwolle-Zuid voor de vijfde keer georganiseerd. Onderdeel van dit loopevenement is de KidsRun voor kinderen van zes tot en met 12 jaar. SportService Zwolle en JEP running school organiseren voorafgaand aan dit evenement hardloopclinics, zodat de kinderen goed voorbereid aan de start staan.

De KidsRun van Zwolle-Zuid is onderverdeeld in drie leeftijdsgroepen. Kinderen van zes en zeven jaar lopen één ronde van 440 meter, kinderen van acht en 9 jaar lopen de dubbele afstand en kinderen van tien tot twaalf jaar doen drie rondes van in totaal 1320 meter. Dit jaar vindt het parcours in de omgeving van het winkelcentrum van Zwolle-Zuid plaats. Naast de individuele prijzen in iedere leeftijdscategorie is er dit jaar ook een wisselbeker voor de snelste school.

Om kinderen een leuke en goede voorbereiding te geven op het hardloopevenement organiseren SportService Zwolle en JEP running school drie voorbereidende clinics. Tijdens deze trainingen worden oefeningen gedaan waarbij gelet wordt op techniek, snelheid en hoe je een bepaald tempo kunt vasthouden gedurende een langere loop. Ouders zijn ook welkom bij de clinics! Volwassenen kunnen namelijk tegelijkertijd een clinic volgen bij JEP Running school.

De trainingen vinden plaats op woensdag 25 maart, 1 en 8 april van 14:00 tot 15:00 uur bij voetbalvereniging Zwolsche Boys op Sportpark Jo van Marle.

Aanmelden

Wil je meedoen aan de hardloopclinics voor de KidsRun? Geef je eerst op voor de KidsRun zelf via www.10mijlvanzwollezuid.nl. Bij de inschrijving voor de KidsRun kun je de clinics als een extra optie aanvinken!

 

Gerelateerde artikelen

Install PWA
Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren