MuziekNieuws uit ZwolleVoorpagina

Station Zwolle krijgt nieuwe piano

Zwolle – Vlak voor het Paasweekend wordt de nieuwe piano op Station Zwolle in gebruik genomen. Op donderdag 29 maart zal om 17.00 uur de Zwolse stationszanger Hans Jansen de eerste klanken van de nieuwe piano laten horen.

Speciale act

Speciaal voor deze gelegenheid zal Hans Jansen van 17.00 tot 17.30 uur de piano inwijden en zijn zangkunsten met ons delen. Ook zal er ruimte zijn voor een aantal verzoekjes van de passerende reizigers.

Hans Jansen

Na zijn optreden in de stationshal met Wicked Game werd de Zwolse stationszanger een regelrechte hit op social media. Daarna werd hij gevraagd voor diverse interviews en om op te treden bij een aantal grote radiozenders, onder andere in het programma van Giel Beelen bij Veronica 103FM.

Hij draagt de oude stationspiano een warm hart toe: “Hij heeft mij veel goeds gebracht”.

Binnenkort gaat hij een recordpoging doen om op één dag alle stationspiano’s in Nederland te bespelen. Houd daarom na zijn optreden op de nieuwe piano #musicismylife! #zinin en @hansjansenmusic in de gaten. Voor iedereen De openbare Stationspiano is toegankelijk voor iedereen. Dit heeft ook op andere stations al vaak voor leuke verassingen gezorgd. NS heeft (soms in samenwerking met andere partijen) op een aantal stations in Nederland een piano staan o.a. in Leeuwarden, Groningen en Nijmegen. De piano’s hebben als doel om stations te veraangenamen en het wachten leuk te maken. Op het station is namelijk meer te halen dan je trein!

Voor iedereen

De openbare Stationspiano is toegankelijk voor iedereen. Dit heeft ook op andere stations al vaak voor leuke verassingen gezorgd. NS heeft (soms in samenwerking met andere partijen) op een aantal stations in Nederland een piano staan o.a. in Leeuwarden, Groningen en Nijmegen. De piano’s hebben als doel om stations te veraangenamen en het wachten leuk te maken. Op het station is namelijk meer te halen dan je trein!

Gerelateerde artikelen

Back to top button