Er op uit TipsNieuws uit ZwolleTheater

Sprookjesfestival in Zwolle

In de Zwolse theaters zijn er in winterperiode  verschillende winterse shows. Ook staan de Zwolse theaters in het teken van het betoverende Sprookjesfestival. Een ideaal gezinsuitje voor in de kerstvakantie! Van 26 tot en met 30 december komen in de Zwolse theaters de sprookjes tot leven.

De voorstellingen

Schouwburg Odeon en Theater De Spiegel hebben de leukste voorstellingen, workshops en sprookjestochten. Voor iedereen is er wat wils. Van een grootse musical als Rapunzel en Sprookjesboom in Theater De Spiegel, tot kleine voorstellingen in het vestzaktheater zoals de Zangeres van de Nijl. Tussendoor is er in de foyer van Schouwburg Odeon van alles te doen tijdens het festival. Er kan naar hartenlust worden geknutseld en gespeeld. Dus pak het blokkenschema erbij en bepaal je route tijdens het Sprookjesfestival!

Het Sprookjesfestival zal beginnen met een brunchconcert op tweede kerstdag voor de hele familie.

Naast de voorstellingen in Schouwburg Odeon en Theater de Spiegel zijn er elke dag nog andere doorlopende sprookjesactiviteiten zoals:

  • De Betovering
    Word omgetoverd tot je favoriete sprookjesfiguur tijdens het schminken, laat je fantasie de vrije loop tijdens het knutselen en tekenen of verkleed je als lievelingsfiguur.
    1 euro of gratis op vertoon van je kaartje voor een voorstelling – elke dag van 10.30 tot 12.30 uur en van 13.00 uur tot 16.30 uur.
  • Sprookjesverhalen i.s.m. Stadkamer – elke dag van 10.30 uur tot 16.30 uur.
    Moe van al dat spelen? Dan is het tijd om even te ontspannen in de loungehoek. Hier kun je spelletjes spelen, in een boek duiken of een sprookjesfilm bekijken.
  • Het Filmtheater Fraterhuis vertoont het animatiesprookje ” Reis naar het Noorden”.

 

Informatie

 

 

 

sprookjesfestival

Gerelateerde artikelen

Back to top button