Nieuws uit ZwolleVoorpagina

Sprookjes 3-daagse

Er was eens…

…een fee met een magische toverstaf. Een toverstaf in alle kleuren van de regenboog die precies doet wat je zegt, zolang je maar de toverspreuk gebruikt: “Bibbidi Bobbidi Boo…” Ze vloog over de Zwolse theaters en gebruikte de toverspreuk waarmee ze alles betoverde in een levensechte sprookjeswereld voor jong en oud.

Het is weer tijd voor de Sprookjes 3-daagse!
Op 28, 29 en 30 december 2014 komen sprookjes tot leven in de Zwolse theaters. Kom kijken naar prachtige sprookjesvoorstellingen, ga spelen in het Sprookjesbos, wandel mee met de sprookjeswandeling en ontdek wat de Sprookjes 3-daagse nog meer te bieden heeft.

Neem je hele familie mee naar het theater en vergeet je vooral niet te verkleden als prachtige prinses, magische elf, dappere ridder of de prins op het witte paard. Dit wordt een kerstvakantie om nooit te vergeten, want iedereen weet… je bent nooit te oud om in sprookjes te geloven!

Entree Sprookjes 3-daagse foyer: 1,00 euro óf op vertoon van je kaartje voor een voorstelling. De activiteiten vinden plaats in Schouwburg Odeon, Theater De Spiegel, Hedon, Filmtheater Fraterhuis, Bibliotheek Zwolle en bij de Jonge Honden.

 

Sprookjes3daagse_A1vouwposter_v5

Gerelateerde artikelen

Back to top button