Nieuws uit ZwolleOnderwijs & Wetenschap

Skelterrace Deltion daagt leerlingen in het voortgezet onderwijs weer uit

Zwolle – Vrijdag 7 juni is het weer tijd voor de jaarlijkse Skelterrace bij Kartcentrum Zwolle. Ruim 150 leerlingen uit het voortgezet onderwijs gaan hun zelfgemaakte skelters laten zien en nemen deel aan diverse onderdelen. Wie wordt dé Skelterrace kampioen van 2024?

De Skelterrace is een van de jaarlijkse evenementen van het Deltion College om leerlingen te enthousiasmeren voor de veelzijdige wereld van techniek. In aanloop naar de race leren de leerlingen veel over creativiteit, teamspirit en technisch inzet. Allemaal onderdelen die meespelen voor het klassement van de race. Er doen dit jaar 19 teams mee van de volgende scholen: RSG Noord-Oost Veluwe, Jena XL, Thomas à Kempis College, Greijdanus Zwolle, het Meander College en Stad en Esch uit Meppel.

Van 9.00 – 12.30 uur gaan de leerlingen verschillende opdrachten uitvoeren waar punten mee te verdienen zijn. Ruim 35 mbo-studenten van de opleiding Facilitaire Dienstverlening en International Motorsport Studies helpen mee met de organisatie.

Geïnteresseerden zijn vrijdag 7 juni welkom op Kartcentrum Zwolle, Heinoseweg 10. Vriendelijk verzoek om uw bezoek vooraf te melden bij Esther van Steenveldt, Marketing & Communicatie Deltion College via tel: 06-15462067

Gerelateerde artikelen

Back to top button