Nieuws uit ZwolleVerkeerVoorpagina

Komende week verkeershinder IJsselallee en Hasselterweg

Zwolle – Vanaf aanstaande maandag vindt er een week lang groot onderhoud plaats aan de IJsselallee en de Hasselterweg in Zwolle. De werkzaamheden vinden plaats omdat het asfalt toe is aan vervanging. Er wordt zoveel mogelijk in de avond en nacht gewerkt, maar verkeer moet rekening houden met hinder en extra reistijd.

IJsselallee

Van maandag 10 juni tot en met vrijdag 14 juni wordt er in de avond en nacht tussen 19.00 en 06.00 uur gewerkt aan de IJsselallee, ter hoogte van de kruising met de Ittersumallee. De opstelvakken in de richting van Zwolle Zuid, inclusief verkeerslussen worden vervangen en er wordt nieuwe belijning aangebracht. Ook een deel van de kruising en de rijbaan in de richting van de A28 wordt meegenomen. De weg is in de avond en nacht in beide richtingen afgesloten en het tankstation aan de IJsselallee is niet toegankelijk. Verkeer kan omrijden via de Ceintuurbaan.

Plek wegwerkzaamheden

Hasselterweg (Stadshagen)

Van maandag 10 tot en met vrijdag 14 juni wordt er in de nacht tussen 19.00 en 06.00 uur gewerkt aan de Hasselterweg ter hoogte van de Frankhuizerallee. In de richting van Hasselt worden de opstelvakken opnieuw geasfalteerd, verkeerslussen vervangen en belijning opnieuw aangebracht. Verkeer richting Hasselt kan omrijden via de Westenholterallee, verkeer richting Stadshagen kan de wijk via de Belvédèrelaan bereiken.

Plek wegwerkzaamheden

Gerelateerde artikelen

Back to top button