Huis & TuinNieuws uit Zwolle

Te koop: Nabij het centrum gelegen sfeervolle hoekwoning in Zwolle

Zwolle – Rodenburg Makelaars heeft sinds kort in de verkoop op een mooie locatie gelegen, nabij het centrum gelegen sfeervolle hoekwoning met ruime groene tuin. Deze woning uit 1910 is gelegen in een rustige woonstraat, heeft nog de authentieke begin 20e eeuwse uitstraling en heeft een gunstige ligging ten opzichte van de uitvalswegen, supermarkten en het Hogekampse park.


Adres: Langenholterweg 67 8021 CC Zwolle | Vraagprijs: € 189.000,- k.k.


Omschrijving

Nabij het centrum gelegen sfeervolle hoekwoning met ruime groene tuin. Deze woning uit 1910 is gelegen in een rustige woonstraat, heeft nog de authentieke begin 20e eeuwse uitstraling en heeft een gunstige ligging ten opzichte van de uitvalswegen, supermarkten en het Hogekampse park.
Van binnen is de woning gemoderniseerd, licht en verrassend ruim. Dit komt o.a. door de uitbouw waar de keuken is gerealiseerd. De woonkamer is voorzien van een lichte houten vloer en heeft een sfeervolle balkenplafond.

De woning heeft een royale tuin, welke via een pad langs de woning te bereiken is. Ook is het maken van een tweede achterom mogelijk richting het achterpad. De tuin is fraai aangelegd en beschikt over een houten berging en een aangebouwde stenen berging. Hierin zijn aansluitpunten voor de wasapparatuur aanwezig.

Op de verdieping beschikt de woning over drie slaapkamers met goede lichtinval, allen voorzien van dubbel glas. Ook het dak is geïsoleerd. De grote slaapkamer heeft toegang tot een ruim dakterras, gelegen op het westen. De nette badkamer bevindt zich op de begane grond.

Indeling

Begane grond: woonkamer met doorgang naar de keuken middels een fraaie oude schuifdeur. Vanuit de keuken is de tuin de bereiken. Badkamer met toilet, wastafel en douchehoek. Middels een luik in de woonkamer is de kelder te bereiken. Onder de trapopgang is een ruime bergkast gecreëerd.

Verdieping: Overloop met toegang tot de drie slaapkamers, waarvan de grote slaapkamer toegang heeft tot het dakterras.

Aanvaarding: Beschikbaar in overleg.

Foto’s

Click op foto’s voor vergrote weergave.

Informatie

Soort woonhuis Eengezinswoning, hoekwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1906 – 1930
Soort dak Plat dak bedekt met bitumineuze dakbedekking

Indeling

Woonoppervlakte 71 m2
Externe bergruimte 11 m2
Perceel oppervlakte 144 m2
Inhoud 250 m3
Aantal kamers 4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal badkamers 1 badkamer
Badkamervoorzieningen Douche en toilet
Aantal woonlagen 2 woonlagen
Voorzieningen Dakisolatie en dubbel glas

Overdracht

Vraagprijs € 189.000,- k.k.
Aanvaarding Beschikbaar in overleg.

Buitenruimte

Aangebouwde stenen berging
Ligging In centrum en in woonwijk
Tuin 80 m² (17,5m diep en 5,5m breed)
Ligging tuin Gelegen op het westen bereikbaar via achterom
Soort parkeergelegenheid Parkeervergunningen

Rodenburg Makelaars

Rodenburg Makelaars (anno 1930) is één van de grootste makelaarskantoren en marktleider in de regio, met vestigingen in Zwolle, Apeldoorn en Deventer. Rodenburg Makelaars behoort tot de 50 grootste makelaarskantoren van Nederland.

Wij zijn volledig thuis op het gebied van koop, verkoop, huur, verhuur, nieuwbouw, beleggingen en (complexe) taxaties van alle soorten bedrijfsonroerend goed.


Te koop via:
Rodenburg Makelaars


Locatie woonhuis

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Back to top button