Nieuws uit ZwolleSport

Jeugdelftallen Be Quick ook volgend jaar weer op hoog niveau

Zwolle – Be Quick is verheugd te kunnen melden dat de jeugd ook volgend jaar weer op hoog niveau actief is. Maar liefst drie elftallen zullen weer op divisieniveau uitkomen.
O19-1 wist zich zaterdag te handhaven en zal volgend jaar weer vierde divisionist zijn. O17-1 wist zelfs kampioen te worden in de vierde divisie en zal volgend jaar in de derde divisie uitkomen. Derde divisionist O15-1 wist het seizoen met een keurige vierde plaats af te sluiten. Een vierde plaats was er ook voor O13-1 in de Hoofdklasse.

Be Quick is uiteraard verheugd met deze resultaten. De investeringen die er de laatste jaren zijn gedaan in de jeugdopleiding betalen zich steeds meer uit. Door kenners wordt de club de laatste jaren ook vaak ingeschaald als een top-100 vereniging in Nederland als het gaat om jeugdopleiding. Uiteraard streven we ernaar om onze positie verder te verbeteren.

Het ledenaantal van de club bestaat voor een behoorlijk deel uit meiden. Maar liefst 7 teams vertegenwoordigen Be Quick ’28 in de jeugd, in de F spelen de meiden tussen de jongens. Dit seizoen zijn er helaas nog geen prijzen gepakt, maar op 3 juni zal MO17-1 proberen de districtsbeker te veroveren. Ook volgend seizoen zullen er weer 7 meidenteams actief zijn, voornamelijk getraind door speelsters van onze VR1, VR2 en VR3!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Back to top button