MagazineNatuur & DuurzaamNieuws uit ZwolleVoorpagina

Proeven en genieten bij de Smaak van Zwolle | Lente editie

Evenement: De Smaak van Zwolle – Datum: 10 Apr 2016 – 11:00 – 17:00 uur – Locatie: Doepark De Nooterhof, Zwolle – Toegang gratis


Zwolle – Op zondag 10 april 2016 kan er weer gestruind worden over de streekmarkt De Smaak van Zwolle in Doepark Nooterhof. Meer dan 50 marktkramen met de smakelijkste waar staan dan opgesteld in het prachtige groene park in Zwolle.

Proeven van streekproducten

Bezoekers aan de gratis toegankelijke markt kunnen proeven van allerlei producten uit de streek zoals kaas, bier, wijn, worst, groente, fruit, zoetwaren, mosterd, vlees en vleeswaren, vruchtensappen, paling, zoete en hartige lekkernijen en brood. De meeste producten zijn ook te koop.

Verder staan er een aantal kramen met cadeauartikelen als ook organisaties zoals o.a. Natuurmonumenten, het Wereld Natuurfonds, Unicef, de Stichting Milieuraad Zwolle, de Geologische Vereniging Zwolle, SlowFood Zwolle.

Doe- en speelactiviteiten

Studenten van Landstede en leden van Natuurmonumenten verzorgen allerlei doe- en speelactiviteiten voor de allerkleinsten. In het park zelf zijn picknicktafels en bankjes en is er een horecagelegenheid met een zonneterras onder lindebomen.

Kortom een heerlijke markt met voor elk wat wils!

In verband met de beperkte parkeerruimte wordt geadviseerd om zoveel mogelijk met de fiets te komen.

De volgende data voor deze mooie streekmarkt zijn: zondag 5 juni, zondag 11 september.
n.b. de streekmarkt op zondag 5 juni zal samen met het evenement ‘Zwolle Unlimited’ op een andere locatie in Zwolle plaatsvinden.

Gerelateerde artikelen

Back to top button