112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Politie zoekt beelden van auto vermiste man uit Deventer

Zwolle – In de zoektocht naar de vermiste man uit Deventer roept de politie bewoners van de Rijksstraatweg, tussen Deventer en Zwolle, op om eventuele camerabeelden met de politie te delen.

De politie is op zoek naar beelden van een grijze Nissan Juke, gemaakt vanaf donderdag 15 juli 06.45 uur. Mogelijk is op deze beelden de auto van de man te zien. De man werd vorige week donderdag als vermist opgegeven door zijn familie. De man zou in de ochtend op zijn werk in Zwolle moeten verschijnen, maar is daar nooit aangekomen. Bekend is dat zijn telefoon als laatste is uitgestraald in de omgeving van de driehoek Herxen, Windesheim en aan de overkant van de IJssel het buurtschap Werven.

De man draagt waarschijnlijk een witte korte schilderboek en een T-shirt (blauw wit gestreept of paars). Hij is ongeveer 1.78 meter lang en heeft een normaal postuur. Hij rijdt in een grijze auto van het Merk Nissan en type Juke beginnend met kenteken 27-.

Meer bekijken
đź’¬ WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button