KabelkrantNieuws uit ZwolleTweede Kamer 2021

Ontmoet de ‘groene’ PvdA-kandidaat Joris Thijssen tijdens online politiek café

Zwolle – De ‘groene’ landelijke PvdA-kandidaat Joris Thijssen gaat donderdag 4 maart om 21.00 uur via zoom met Zwollenaren in gesprek tijdens een politiek café. Na zijn rol als actievoerder, voorman van de klimaatbeweging en directeur bij Greenpeace Nederland, wil Thijssen nu de politieke arena in om zijn idealen te realiseren. Voor Zwols PvdA-fractielid Mart oude Egbrink, die duurzaamheid in zijn portefeuille heeft, is dat de reden om Thijssen uit te nodigen.

Mart oude Egbrink: “Ik ben heel benieuwd wat Thijssen te vertellen heeft en wat zijn plannen zijn voor ons klimaat, milieu en duurzaamheid. En natuurlijk wat dat betekent voor Zwolle. We maken er een politiek café van via zoom en gaan in op vragen van Zwollenaren over klimaat, energietransitie, natuur en milieu. Onderwerpen die hoog op de politieke agenda staan, maar die we willen vertalen naar dagelijkse zaken in Zwolle. Daarvoor nodigen we een aantal organisaties uit die met bijvoorbeeld duurzaamheid te maken hebben. Daarnaast nodig ik iedereen uit die geïnteresseerd is om aan te schuiven. Normaal doen we dat in een zaaltje, nu dus via zoom.

Vooraf kunnen vragen en de aanwezigheid naar fractie@pvdazwolle.nl worden gestuurd. Er wordt dan een uitnodiging gestuurd voor een zoomsessie om Joris Thijssen te ontmoeten. Dit vindt plaats op donderdag 4 maart om 21.00 via zoom. Zonder link kan er ook worden meegekeken via de Facebookpagina PvdaZwolle.

Gerelateerde artikelen

Back to top button